Spela-bingo-online.se

Postat

Här hittar du riktigt bra information för dig som är helt nybörjare på att spela bingo online. Du får utförliga förklaringar på hur det går till att skapa medlemskonto, börja spela etc. Dessutom kan man läsa lite om regler, hur spelet går till från början till slut vilket är väldigt bra om man inte har spelat bingo överhuvudtaget förut.

Även här kan man få bonuskoder så att man kan spela ”gratis” på bingosajter men det känns inte riktigt lika bundet till recensionerna. Dock är detta kanske inte den allra bästa bingoguiden om man vill läsa utförliga recensioner av bingosajter. Dem presenteras och man tar upp det allra viktigaste men det är inte så utförligt som sagt. Klickar man sig in på Nyheter och artiklar på denna sajt så får man läsa massor av rolig fakta. Här samlar dem in nyheter om flera olika bingosajter och det är ett bra sätt att hålla sig ajour i onlinebingovärlden.

Tyvärr har de inte så många recensioner, personligen skulle jag önska att de var fler och lite mer beskrivande. Men sammanfattat är detta en mycket bra bingoguide för dig som är helt grön på bingo online.