Svenskbingoguide.com

Postat

Detta kan vara den bästa bingoguiden som vi hittat online. Här får man inte bara väldigt bra artiklar om bingo och utförliga recensioner, här får man även läsa om bingons historia. Detta är den mest ingående information som vi hittat om bingo online.

Du kan läsa om reglerna till bingo och de olika bingovarianter som finns, du kan fördjupa dig i den spännande historia som ligger bakom bingon. Även på denna sajt kan man spela ”gratis” bingo med hjälp av deras bonuskoder, men man kan även se på startsidan vilka bingosajter som har bäst bonus den aktuella månaden. Och man kan se vilka två bingosajter som dem har valt ut som de bästa den aktuella månaden. Detta och lite till gör att man snabbt får en överblick när man går in på sidan och det blir roligt och lätt att lära sig mer om bingo online.

Det allra bästa som vi hittat med denna bingoguide är dock följande två saker: Ordlistan och Chatt ordlistan. I Ordlistan kan du som inte spelat bingo online förut få bättre grepp om och en bra överblick på de ord och förkortningar som man använder i onlinebingo och vad dem betyder. I Chatt ordlistan hittar du alla förkortningar som man använder sig av i bingochatten, den chatt som ligger i anslutning till varje spel och där man även kan spela chattspel. Detta gör att du inte behöver känna dig dum på något sätt när du börjar med onlinebingo, man kan ju inte kunna allt på en gång om man inte provat det förut.